Зелена енергия

 

 За повишаване на самочувствието и съобразителността плюс усилване на имунитета

 

AquaSource Green Energy

 

Как можете да поръчате?

Зелена Енергия на АкваСорс е универсална клетъчна храна, която се препоръчва на всички хора с цел профилактика и поддържане на добро здраве на клетъчно ниво, силен имунитет, добро самочувствие, винаги висока жизненост и работоспособност, и максимални нива на енергия.

Зелена Енергия е синергична комбинация от три напълно натурални и богати на хранителни вещества съставки:

1. Микроводорасли АФА от езерото Кламат

АФА са едни от най-чистите и най-богати на минерали и други здравословни вещества водорасли в света. Те не се замразяват и се обработват по патентования метод на сушене BioActive Dehydration, който осигурява максимално запазване на хранителните им свойства без да ги излага на високи температури. Можете да прочетете повече в информацията за продукта Водорасли АФА.

2. Хавайска спирулина

Спирулината е едноклетъчно синьо-зелено водорасло, което е изключително богато на белтъчини, витамини и други жизненоважни хранителни вещества, което го прави суперхрана за тялото и имунитета. Спирулината в Зелена Енергия расте около една година при перфектния климат на остров Хавай. Обработена е внимателно и е преминала тестове за чистота, което гарантира нейното отлично качество и максимални хранителни стойности.

3. Екологично чиста органична люцерна (алфалфа)

Люцерната е призната открай време като най-питателната растителна храна. Тя е шампион между растенията по съдържание на минерали, протеини и хлорофил (отстъпва само на микроводораслите). Люцерната осигурява голям набор жизненоважни хранителни съставки в концентрирана и лесно усвоима форма.

Основните ползи от Зелена eнергия са:

  • Ясно изразен положителен ефект върху здравето и самочувствието;
  • Подобрява жизнеността и помага за регулиране на теглото;
  • Изключително благотворен ефект върху растежа и здравето на децата;
  • Препоръчва се за по-добро здраве при бременни жени и кърмачки, както и при възрастни хора с намален имунитет и склонност към често боледуване.

Средната дневна доза за възрастни и деца над 7 години е 3х1 капсула Зелена Енергия. Най-добър резултат се постига когато се комбинира с приемането и на 3х10 капки Комплекс Мастни киселини и Коластра КолАктив.

При настинки, грип и други вирусни инфекции се препоръчва за 2-3 дни да се приема много повече Зелена енергия (6-10 капсули дневно).

Една капсула Зелена Енергия съдържа:

Афанизоменон флос-акве (Водорасли АФА от езерото Кламат) - 100 мг

Хавайска спирулина- 100 мг

Органична алфалфа - 180 мг

Капсула: чист желатин

 

Цена: 63 лв. за 120 капсули

 

Как можете да поръчате?

 

 


I'm in a dialog