Коластра "КолАктив"

 

Влияе положително на емоциите и настроенията (продукт особенно подходящ за жени), подобравя издържливостта при работни натоварвания

 

AquaSource ColActive Colostrum

 

Как можете да поръчате?

Коластрата е изключително хранителна течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници веднага след раждането, още преди появата на млякото. Забележителната хранителна стойност на коластрата се дължи на сложната комбинация от хранителни вещества, като съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна.

КолАктив на АкваСорс осигурява много и важни вещества за организма и неговата имунна система, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини. Коластрата може да се консумира както от деца, така и от възрастни, включително и професионални спортисти и състезатели.

Основни предимства на КолАктив:

 • Коластрата в продукта КолАктив е добита от здрави пасищно отглеждани крави в екологично чист район на Нова Зеландия
 • Съдържа всички пет класа имуноглобулини, открити при хората
 • Съдържа други важни съставки като лактоферин, цитокини, интерлевкин-10, полипептид, богат на пролин, както и големи количества витамини и минерали
 • Съдържа множество растежни фактори, които стимулират нормалния растеж, подпомагат регенерацията и ускоряват възстановяването, регулират кръвната захар и стимулират тялото да изгаря тлъстини вместо протеини по време на диети за отслабване
 • Отлична храна за активни хора и спортисти
 • Всички полезни съставки в коластрата са синергични, т.е. положителното им въздействие като комбинация е по-голямо, отколкото като отделни вещества

Многобройни научни изследвания доказват изключителните ползи от коластрата на АкваСорс:

 • Укрепва имунната система и съпротивителните сили на организма
 • Увеличава устойчивостта към инфекции
 • Спомага за по-добър растеж при децата
 • Подобрява здравината на костите
 • Помага за изграждане на здрави мускули
 • Увеличава физическата сила, работоспособността и издръжливостта
 • Ускорява зарастването на рани и възстановяването след изгаряния
 • Подобрява еластичността на кожата, като намалява бръчките и освежава външния вид
 • Подпомага регенерирането на нервната система и вътрешните органи
 • Подобрява емоционалния тонус и настроението
 • Забавя стареенето и удължава живота
 • Действа подмладяващо на целия организъм

                          

Указания за употреба

Приемайте по 2 капсули дневно, сутрин с чаша изворна или пречистена вода, 20 минути преди хранене. Ако почувствате, че Ви хваща хрема или грип, усетите напрежение след физически натоварвания, водите нездравословен начин на живот или се възстановявате след прекарано заболяване можете да увеличите дозата двойно, т.е. приемайте 2 пъти по 2 капсули дневно преди хранене.

За деца над 1 година дневната доза е 1 капсула, като съдържанието й може да се смеси с храна или течност. Не са необходими точни изчисления при определянето на дозата, тъй като КолАктив е естествен и безвреден продукт и не може да се предозира.

Забележка: Въпреки, че КолАктив на АкваСорс е от крави, той е подходящ и за хора, които са на изключваща млечни продукти диета, тъй като съдържанието на лактоза в продукта е минимално. Въпреки това, КолАктив не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.

Една капсула съдържа 400 мг коластра.

Капсула: чист желатин.

Продуктът е одобрен и произведен от коластрата на здрави млечни пасбищни крави. Не съдържа пестициди, хормони, антибиотици, нито вируса "луда крава".

КолАктив е пълноценна и напълно естествена суперхрана. Продуктът съдържа изсушена коластра, добита от новозеландски пасищно отглеждани крави, което е гаранция за високо й качество. Нова Зеландия е известна с чистата си околна среда и храната, консумирана от кравите, не съдържа пестициди или антибиотици. Освен това КолАктив не е извлечен само от коластрата на една крава - хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от коластрата на стотици крави. Това го прави много по-полезен за нашето здраве.

Коластрата от крави съдържа между 10 и 21 пъти повече растежни фактори в сравнение с човешката и затова е много по-силна. Доказано е, че тя е безопасна и биологически поносима храна за хората, дори и за тези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки са минимални (2 капсули КолАктив съдържат толкова лактоза, колкото се съдържа в 5 милилитра мляко).

 

Цена: 87 лв. за 120 капсули

 

Как можете да поръчате?


I'm in a dialog