Мака eнергия


 

За повече жизненост и издръжливост, подобрява и балансира сексуалния живот

AquaSource Maca Power

 

Как можете да поръчате?


Мака Енергия е естествен продукт, подходящ за онези, които желаят да повишат своето либидо (сексуално влечение), жизненост, издръжливост и сила.

Представлява синергична смес от няколко полезни съставки - суперхраната мака, дамяна, жен-шен, готу кола, мед от манука и мед от пореч. Чрез комбинирането на полезните свойства на тези съставки, Мака Енергия има силно изразени адаптогенни свойства, като балансира и стабилизира нервната, ендокринната (хормоналната) и сърдечно-съдовата системи, имунитета и мускулатурата.

 

Мака Енергия е продукт, който подпомага собствените възстановителни сили на организма.

Мака Енергия се препоръчва при състояния като:

  • Депресия и ниско самочувствие;
  • Намалено либидо (сексуално влечение);
  • Стрес и нервно напрежение;
  • Хронична умора и физическо изтощение, включително и при спортисти;
  • Хормонални смущения;
  • Безплодие и стерилитет;
  • Симптоми на менопаузата;
  • Менструални неразположения

 

Ето и малко повече информация за съставките на Мака Енергия:

Мака (Lepidium meyenii)

Мака-мака (или корен от мака) е почитана от инките заради множеството си благотворни свойства, а вече се счита и за суперхрана, която повишава енергията и издръжливостта (заради което е особено популярна сред атлетите), както и подпомага повишаването на сексуалното желание и плодовитостта.

Учени от Бостън са открили, че мака би могла да засили сексуалното удоволствие и желание, а италиански учени стигнали до заключението, че тя подпомага поддържането на сексуалната активност и мощ.

Мака е и адаптоген, т.е. има способността да балансира и стабилизира системите на организма, като поддържа физическата и умствената дейност.

Мака съдържа впечатляващ набор от полезни хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в Перу в продължение на векове, популярна както сред мъжете, така и сред жените. Инките я култивирали и отглеждали за храна от 2600 години, а легенда дори разказва, че воините на инките ядели мака преди битка за сили и издръжливост.

 

Любопитно: Мака е част от семейството на кръстоцветните растения, което включва и броколи, зеле, карфиол и репички. Мака е едно от най-студоустойчивите растения, като расте на места до 4300 м.н.в., което я прави една от културите, виреещи на най-голяма надморска височина.

 

Дамяна (Turnera diffusa)

Дамяна е билка, която се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ, като в същото време подкрепя нервната система. Използвана е още от времето на маите.

Жен-шен (Panax ginseng)

Жен-шенът също има адаптогенни свойства и подпомага за поддържането на по-голяма жизненост и издръжливост, подобрява настроението и е особено полезен при повишен стрес. Произхожда от Далечния изток и от години се използва в Китай, Корея и Япония.

Готу кола (Hydrocotyle asiatica)

Готу кола е адаптоген, който е открит в Далечния изток и се използва в кухнята на Шри Ланка. Много полезен при умора и нервно напрежение.

Мед от манука

Този висококачествен мед от новозеландското дърво манука е известен със свойствата си на антиоксидант и се използва като естествен консервант в продукта Мака Енергия.

Медът от манука има силни антиоксидантни и антибактериални свойства, които се измерват лабораторно за всяка партида и се дават чрез индекс UMF (Unique Manuka Factor, уникален фактор на манука). UMF показва нивото на антибактериалната активност на меда от манука и може да има стойности от UMF 5+ до UMF 25+. В продукта Мака Енергия се използва мед от манука с UMF 10+.

Английски билков мед от пореч

Поречът (Borago officinalis или echium amoenum) е едногодишна билка, която регулира метаболизма и хормоналната система на човека и се счита за добро средство срещу предменструален синдром. Поречът облекчава и лекува настинки, бронхити и инфекции на дихателните пътища благодарение на противовъзпалителните си качества.

 

Указания за употреба

Мака Енергия е подходяща за повишаване на издръжливостта и жизнеността при възрастни мъже и жени.

Вземат се 1 до 3 лъжички от 5 мл дневно.

Може да се смеси с малко количество вода или плодов сок, или да се използва като подсладител на горещи напитки, например какао.

Цена: 65 лв.

 

Как можете да поръчате?

 


I'm in a dialog