Средства за психичен баланс, добро самочувствие, издържливост и още...

 

От Милена Динкова,
психолог и консултант по успешни връзки:
 

В работата си с хора често съм получавала запитвания, особено от клиенти с най-различен вид актуални предизвикателства (стрес в работата или у дома, емоционални разклащания или нужда от голяма работоспособност) дали има някакъв препарат или лекарство, което да има помогне бързо.

Разбира се, консултирането винаги помага и дава облекчение веднага, но понякога има нужда от стабилност и чувство за добруване дори в дните между сесиите ми с клиента.

Като психолог съм много скептична към антидепресантите и другите медикаменти, които са „специалитет” на психиатрията. Тези лекарства могат да помагат на момента, но често имат тежки странични ефекти и предизвикват пристрастяване. Освен това мнението ми е, че те са от полза само на пациенти с психотични състояния (при загуба на чувство за реалността) и не бива да се предписват на здрави хора, които просто имат емоционални предизвикателства (в един или друг етап на живота си кой ли ги няма?!), каквито са моите клиенти.

От друга страна като здравомислещ човек бях убедена, че, при напредъка на медицината и фармацевтиката, трябва да има препарати, които представляват адекватно допълнение към работата ми като консултант. Препарати, които са едновременно нежни като действие (наподобявайки ефекта на билките), но все пак стабилизиращи и балансиращи, докато трае работата ми с клиентите... Или просто подходящи за хора, които са отговорни към здравето си и искат да поддържат добра психична хигиена.

Все пак като специалист по душевното здраве напълно ми е ясно, че някои психични неразположения (депресията например) често се дължат на изцяло физиологични причини – като нарушения в хормоналния баланс или липса на определени химични елементи в организма. Последното се случва, защото съвременния начин на хранене изключва напълно възможността да си набавяме всичко, което ни е необходимо...

Дълго време правех своите проучвания и се опитвах да намеря вариант, който като професионалист спокойно мога да препоръчам на клиентите си, на хората, които ми пишат непрекъснато с молба за съвет и дори на близките си.

Огледах няколко различни алтернативи и накрая се спрях на препаратите на АкваСорс, които оказват благотворно въздействие на психиката и самочувствието. Избрах ги по няколко причини: 1. това са напълно естествени препарати, съставките им са извлечени от природата. И съответно не предизвикват пристрастяване, 2. влияят на цялостното благосъстояние като балансират едновременно психика и организъм, 3. дали са наистина добър резултат при клиените ми, които са ги ползвали, като съм имала достатъчно дълго време да наблюдавам положителния ефект, 4. самата аз съм ги ползавала (все пак работата ми не е от най-лесните) и съм повече от доволна от резултата.

Ето защо тук решихме да ви предложим няколко от тези препарати, а именно тези, които влияят положително на психиката. От целия асортимент на АкваСорс, който си е достатъчно добър сам по себе си, ние решихме да ви предложим само тези няколко препарата. Все пак целта ни е да препоръчаме това, за което от сърце вярваме, че е наистина добро, а не да ви объркаме като ви залеем с много информация. Освен това истински можем да гарантираме само това, от които разбираме, а именно – как може да се постигне и запази добрия душевен баланс.

Със силна убеденост, аз лично и също така екипът ми, препоръчваме тези препарати на нашите клиенти, както и на всички хора (независимо дали ползват или не другите ни услуги) като начин да подпомогнат организма и психиката си и да се чувстват добре.

 

Ето и които са препаратите от нашата селекция:

 

Едно уточнение: моля прочетете информацията за всички препарати, преди да се спрете на един или дадена кобинация от тях за ваше ползване. Всички препарати имат множество положителни ефекти върху психиката и организма, така че вие може би ще искате да изберете това, което покрива най-широк спектър от душевните и физически положителни ефекти, които целите. 


I'm in a dialog